Assortiment

IMG_1288

Italiaanse, Spaanse en Franse vleeswaren

Zowel als op de markt als in onze winkel voeren wij een ruim assortiment Italiaanse, Spaanse en Franse vleeswaren. Veel van deze vleeswaren importeren we zelf door maandelijks naar bijvoorbeeld het noorden van Italië te rijden. Zo kunnen we u heerlijke salami aanbieden met de zwarte zomer truffel uit Umbrië, de klassieke salami Toscano fijn gemalen met peper of soorten als cacciatore, nostrano en casciano. Alle de moeite waard om  te proberen.  Naast bovenstaande assortiment beschikken we over 2 soorten chorizo en een zestal Franse worstjes met diverse smaken als: knoflook, met blauw schimmelkaas, 5 kruiden en peper, walnoot , met comté kaas en met wildzwijn. Natuurlijk hebben we ook de Bekende Prosciutto di Parma, de San Daniele en de overheerlijke coppa di parma in ons asoortiment.

 

Olijven

Ons assortiment bestaat uit diverse soorten olijven die wij dagelijks vers voor u marineren. Wij gebruiken uitsluitend de beste Griekse, Spaanse, Franse en Italiaanse olijven. Olijven  zijn er in diverse smaken, maten en met of zonder pit. Hieronder een kleine opsomming van enkele soorten olijven die wij in ons assortiment hebben.

Griekenland

Uit Griekenland hebben wij o.a. olijven gevuld met amandelen, gevuld met knoflook teentjes, gevuld met fetakaas, gevuld met paprikaatjes, gemarineerd met knoflook en diverse kruiden en  niet te vergeten de kalamata olijf

Spanje

Uit Spanje hebben wij o.a. olijven gevuld met anjovis, zwarte en groene olijven met of zonder pit, groene olijven gemarineerd met fettakaas en knoflook

Italië / Frankrijk

Uit Italië en Frankrijk hebben wij o.a. zwart gedroogde olijven, groene olijven met pit jumbo en groene olijven in salomoia met knoflook en peterselie.