In de winkel

Pinna (38)Pinna Delicatessen, bekend van de Enschedese markt, nu met een winkel op het winkelcentrum ‘t Ribbelt aan de Ribbelerbrinkstraat 63 in Enschede. Naast onze bekende zuid europese delicatessen van de markt hebben we hier een mooi assortiment Noord & Zuid Hollandse Kazen, speciaal kazen zoals boerenkaas met olijf en tomaat en geiten kaas met fenegriek.

Assortiment kazen

Uiteraard bieden we een leuk assortiment buitenlandse kaasjes aan van camembert tot een heerlijke kaas met zwarte truffel. Naast de vele soorten kaas hebben we een tiental japanse mixen en branden we dagelijks verse noten voor u.

Nieuw in het assortiment na de verbouwing!

Op 18 oktober j.l. hebben we de winkel opnieuw uitgebreid met vele bijzondere producten. Met onze nieuwe koelvitrine hebben we nu nog meer tapas en olijf soorten en hebben we ons assortiment uitgebreid met nieuwe soorten acceto balsamico, een heerlijke crema di balsamico met truffel en niet te vergeten de overheerlijke Cannoli Siciliani die wij wekelijks vers binnen krijgen uit Sicilië. Bij al dit lekkers mag natuurlijk een heerlijk glas wijn niet onbreken, we hebben daarom een selectie gemaakt van goede betaalbare wijnen uit italië, spanje en frankrijk en mocht u ze willen testen dan maken we daar op afspraak graag tijd voor vrij tijdens een van onze proeferijen.