GRATIS bezorging v.a. € 50,-

Anders € 3,50 bezorgkosten*

Bezorging (Enschede e.o.)

Voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd!

Locatie (afhalen)

Chrysantstraat 80, Enschede

Over ons

Pinna Delicatessen is in 1976 opgericht toen Ans & Antonio Pinna hun kraam op de Enschedese markt vulden met tal van, voor die tijd nog redelijk onbekende, Zuid-Europese Delicatessen. De authentieke, voornamelijk Italiaanse producten vonden gretig aftrek en het assortiment werd meer en meer uitgebreid.

De wortels van Pinna Delicatessen liggen in Sardinië; een prachtig eiland waar het traditie is dat de bewoners voornamelijk lokale, verse producten gebruiken voor hun gerechten. Ook wij hechten veel waarde aan deze traditie; herkomst en kwaliteit van de producten zijn voor ons zeer belangrijk. Daarom reizen wij regelmatig af naar Sardinië en het Italiaanse vasteland om zelf ons assortiment Delicatessen samen te stellen. Wij kopen alleen producten in die wij zelf hebben geproefd en dat is helemaal geen straf!

Inmiddels is Pinna Delicatessen ruim 45 jaar verder en is bijna iedereen bekend met de heerlijke smaken en geuren die horen bij ons zeer complete assortiment Italiaanse producten. We staan niet meer op de markt, maar ontvangen iedereen graag in onze winkel en online delen wij, als tweede generatie, elke dag met veel plezier ‘ons’ stukje Italië in Enschede met jullie!

Pinna Delicatessen
Mauro en Germana Pinna

HET BESTE UIT ITALIË, WIJ HALEN HET VERS OP UIT SARDINIË!

Geregeld rijden wij naar Italië om de heerlijkste delicatessen en diversiteit op te halen.
Wij brengen de Italiaanse keuken naar Enschede! Blader door ons fotoboek en reis met ons mee tijdens onze inkoop.

Inkoop Italië 2022

Bekijk meer

GRATIS bezorging v.a. € 50,-

Anders € 3,50 bezorgkosten*

Bezorging (Enschede e.o.)

Voor 12.00 uur besteld, dezelfde dag bezorgd!

Locatie (afhalen)

Chrysantstraat 80, Enschede