Over ons

Pinna Delicatessen is in 1976 opgericht toen Ans & Antonio Pinna hun kraam op de Enschedese markt vulden met tal van, voor die tijd nog redelijk onbekende, Zuid-Europese Delicatessen. De authentieke, voornamelijk Italiaanse producten vonden gretig aftrek en het assortiment werd meer en meer uitgebreid.

De wortels van Pinna Delicatessen liggen in Sardinië; een prachtig eiland waar het traditie is dat de bewoners voornamelijk lokale, verse producten gebruiken voor hun gerechten. Ook wij hechten veel waarde aan deze traditie; herkomst en kwaliteit van de producten zijn voor ons zeer belangrijk. Daarom reizen wij regelmatig af naar Sardinië en het Italiaanse vasteland

om zelf ons assortiment Delicatessen samen te stellen. Wij kopen alleen producten in die wij zelf hebben geproefd en dat is helemaal geen straf!

Inmiddels is Pinna Delicatessen ruim 45 jaar verder en is bijna iedereen bekend met de heerlijke smaken en geuren die horen bij ons zeer complete assortiment Italiaanse producten. We staan niet alleen meer op de markt, ook in onze winkel en online delen wij, als tweede generatie, elke dag met veel plezier ‘ons’ stukje Italië in Enschede met jullie!

Mauro en Germana Pinna